Tantorta

Tanulásmódszertani képzésem a TANTORTA nevet kapta.

De miért éppen torta?

Azért, mert a rendelkezésre szánt időt kell ugyanúgy felosztani, azaz “szeletelni”, mint ahogyan a tortát szokás. Kisebb-nagyobb szeletekre, úgy, hogy mindenre annyi idő jusson, amennyi szükséges. Sőt, még maradjon is belőle!

A jelenléti képzés 7, az online 6 órás, gyakorlatorientált, játékos, könnyen elsajátítható,  a gyerekek megnövekedett vizuális-igényéhez igazított.

Tartalma:

 -tanulási szokásrendszer kialakítása – összefüggésben az agy működésével
a tanulásra szánt idő beosztása,
– fontossági szempontok tantárgyi (műveltségterületi) felosztás szerint – priorizálás,
– az internet és az okoseszközök és egyéb offline eszközök használata a tanulásban, avagy hogyan lehet játszva tanulni? – speciális – szórakoztató, színes – jegyzetelési technika elsajátítása, begyakorlása
– kinesztetikus, tanulássegítő gyakorlatok elsajátítása.

A gyerekek megismerkednek sok olyan offline és online lehetőséggel, amelyek könnyebbé, gyorsabbá, élménydúsabbá tehetik a tanulási folyamatot otthon, vagy akár az iskolában is. Nagyon sok gyakorlatot csinálunk, így saját maguk is megbizonyosodhatnak arról, hogy sokkal gyorsabban, hatékonyabban is lehet tanulni. Személyre szabott segítséget is kaphatnak, melyik módszer számukra a leghasznosabb, legszórakoztatóbb.

Online képzés:

3 x 2 órában tartom, általában pénteken 17.00-19.00, szombaton és vasárnap 16.00-18.00 óra között  a Skype internetes telekommunikációs alkalmazás segítségével. A képzésen való részvétel egyik fontos feltétele a Skype  futtatásához szükséges, megfelelő erősségű, biztos internetkapcsolat.  A képzés előtt küldött belépési link segítségével bárki részt vehet a tanfolyamon. Az alkalmazást itt töltheti le. A képzésről felvétel készül, amely az érintettek számára a képzés utolsó napjától számított hét napig elérhető.

Kiknek?

10-14 és 14-18 éveseknek, azaz külön korcsoportokban. Azok jelentkezzenek, akik a jelentkezéskor már elvégezték az ötödik osztályt, vagy épp folyamatban van.

Az online képzésre 18 éves korig be lehet kapcsolódni.

Meghirdetett tanfolyamok:

Ára: 9.900 Ft/fő

Testvérkedvezmény 1.000 Ft/fő

Agykontrollt végzetteknek kedvezmény: 1.000 Ft/fő  (Kérem az igazolvány fotómásolatát e-mailben elküldeni a jelentkezést követően.)

Egyszerre csak 1 kedvezmény vehető igénybe!

Helyszínek és időpontok itt.

Jelentkezéshez katt ide!

Csoportos, megszervezett tanfolyamok:

Tantestületek, pedagógusok, szülők jelentkezését várom, akik úgy gondolják, hogy szeretnék az oktatást megszervezni egy osztálynak, egy gyerekközösségnek. Az időpontot egyeztetjük, és az oktatást a szervezők által kijelölt helyen megtartom.

Csomagár: 165.000 Ft (Maximális létszám: 25 fő)

Back To Top